Închirieri Auto Brasov - Aeroport Ghimbav

Ghid complet de închiriere auto în Brașov - Aeroport Ghimbav

Crowdfunding în desfășurare! 🎉

Vezi progresul nostru
Latest blog-post

Gabriel Frangu

25 sept. 2023

5 minute de citit

Latest blog-post

Brașov este al doilea cel mai vizitat oraș din România, după capitală București. Localizat în mijlocul țării, Brașovul adună turiști din toate colțurile lumii datorită mâncărurilor gustoasă, ospitalității oamenilor, dar și faimosului Dracula. Fiind un oraș montant surprinde multe peisaje naturale impresionante care merită văzute dacă ai plănuită o călătorie cât de curând.

Imaginează-ți că te aventurezi pe drumurile muntoase ale Carpaților, făcând popasuri în sate pitorești și explorând frumoasele lacuri și păduri. Dar apare o problema, pentru a face toate acestea trebuie să închiriezi o mașină.

Următorul ghid despre închirierea și conducerea unei mașini în Brașov este bun dacă ești în căutarea unui astfel de serviciu. Deși terenul este unul dintre cele mai bune moduri de a călători în Europa, închirierea unei mașini în România, în special în Brașov, este adesea o opțiune mult mai bună pentru călătoria ta.

Închirieri auto Brașov

Piața de închirieri auto Brașov nu este la fel de dezvoltată că cea din București sau Cluj. Ceea ce înseamnă că numărul de mașini sunt mai limitate în timpul sezonului. Pentru a-ti asigura călătoria ar trebui să recurgi la servicii precum Mașini La Cheie.ro. O platforma online ce aduce în același loc piața de închirieri auto Brașov oferind posibilitatea de a compară oferte de la firme verificare de rent a car Brașov și rezervă direct online.

În comparație cu Bucureștiul, în Brașov poți găsi mașini în apropierea locuinței sau hotelului la care ești cazat. Pe MasiniLaCheie.ro poți găși mașini de închiriat în Brașov și compară oferte și rezervă direct de la firme verificate de închirieri auto.

Mașini de închiriat Brașov preturi

Pentru a putea închiria un Volkswagen Polo costul este de 32 Euro pe zi Pentru a putea închiria un Renault Megane Automat costul este de 37 Euro pe zi Pentru a putea închiria o Dacia Duster costul este de 42 Euro pe zii oferte de preț pentru o perioadă de închiriere de 7 zile în luna septembrie 2023

Inchirieri auto brasov.png

Închirieri auto Aeroport Brașov

Dacă ajungi să aterizezi pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav, companiile de închirieri auto Brașov nu au împânzit încă împrejurimile acestuia. În schimb, majoritatea companiilor de închirieri auto Brașov oferă livrare la aeroport gratuită sau contra cost.

În momentul în care o să faci o rezervare cu ridicare și predare la Aeroportul Internațional din Brașov, o să trebuiască să comunici companiei de rent a car Brașov numărul zborului că aceștia să vă așteaptă la ieșirea din aeroport.

Mașini de închiriat Aeroport Brașov prețuri

Pentru a putea închiria un Dacia Logan costul este de 28 Euro pe zi Pentru a putea închiria un Volkswagen Golf costul este de 36 Euro pe zi Pentru a putea închiria o Skoda Octavia costul este de 49 Euro pe zi oferte de preț pentru o perioadă de închiriere de 7 zile în luna septembrie 2023

Masini de inchiriat brasov aeroport.png

Unde găsești mașini de închiriat în Brașov?

Alegerea unei companii ce oferă servicii de închirieri auto în Brașov poate părea dificilă. Majoritatea companiilor de închirieri auto Brașov împart diferite condiții de închiriere. Cu toate acestea, în orașe precum Brașov există întrebarea dacă să închiriezi de la o firma de rent a car cunoscute sau una locală. Mai jos i-am enumerat multiple companii de închirieri auto Brașov cu care o să poți colabora fără probleme:

  • Masini La Cheie
  • Autonom
  • Holiday Cars
  • Donkey Drive
  • Redax
  • Sixt
  • CarPath
  • Panoramic rent

Cu toate astea, site-urile de anunțuri online precum Facebook Marketplace cât și OLX sunt la mare căutare de către români atunci când doresc să închirieze o mașină. Asta că dacă o să cauți “închirieri auto brașov OLX” este posibil să găsești destul de multe oferte bune. Bine de știut: Nu închiria o mașina fără contract și factură; În cazul unei daune sau reținerii garanției, acolo sunt stipulate toate necesarele pentru a te putea proteja de pericole.

De ce am nevoie să închiriez o mașină în Brașov?

Acte Necesare:

Pentru a putea închiria o mașina în Brașov și circula legal pe străzile din România o să ai nevoie de:

  • Card de identitate sau pașaport valid și în original
  • Permis de conducere valid și în original Pozele cu documentele nu sunt acceptate de către companiile de închirieri auto Brașov, la fel și autoritățile. Legislația Rutieră din România obligă conducătorii auto să prezinte permisul și buletinul/pașaportul fizic în cazul unui control. În caz contrar se vor suporta consecințele acțiunii, fapta de a conduce un vehicul fără permis de conducere este considerată infracțiune penală. Dacă permisul meu de conducere a fost emis de către o țară ce nu se află în Uniunea Europeană, ești nevoit să deții un permis de conducere internațional. Acest permis internațional poate fi valabil și până la 3 ani. Durează doar câteva minute dobândirea unui astfel de permis, apasă AICI pentru următorii pași.

Condiții de închiriere

Majoritatea companiilor de rent a car Brașov au condiții bine stabilite de la care nu se abat niciodată. Aceste condiții sunt obligatorii pentru a putea evita posibile daune cât și fraude.

  • Vârstă Minimă de 21 de ani
  • Experiență de condus de minim 1 an Unele companii percep condiții mai stricte în ce privește vârstă cât și experiența de condus, în special când vine vorba de mașinile premium. Pentru acele mașini condițiile sunt:
  • Vârstă minimă de 23 de ani
  • Experiența de condus minimă de 2 ani

Plata Gradatiei/Depozitului

Este cunoscut faptul că folosirea cardului de credit este comun când vine vorba de companiile de închirieri auto. Printre beneficiile lui se enumeră lipsa de grijă față de deținerea unei sume ridicate de bani în scopul achitării garanției pe perioada închirierii.

În România, implicit în Brașov, cardul de credit nu este la fel de răspândit că în Statele Unite sau țările vestice. Majoritatea companiilor de închirieri auto Brașov încasează garanția cash sau pe cardul de debit. Companiile ce acceptă blocarea garanției pe cardul de debit au următoarele condiții:

  • Cardul să fie pe numele șoferului
  • Plata să fie făcută cu un card fizic, nu virtual

Dacă “închirieri auto fără garanție brașov” este ceea ce cauți. Poți opta pentru achitarea unei asigurări zilnice ce va scade responsabilitatea financiară față de daunele ce le poți aduce mașinii și care sunt acoperită de asigurarea CASCO.

Ce mașină să închiriezi în Brașov?

SUV ( Sport Utility Vehicle)

Dacă intenționezi să te aventurezi pe serpentinele montane că să admiri peisajele naturale sau să pornești într-o drumeție alături de grupul tău, un suv poate fi potrivit. Caroseria masivă, înaltă și stilul aventuros este potrivit pentru drumurile montane, vreme nefavorabilă și multe altele. Mai mult de atât, suv-urile oferă destul de mult spațiu pentru pasageri, dar și pentru bagaje.

RvpNqNdfbrMs2_yu0x4uYGKyZfD-LueWlnN73Xz37mAz65CtTW_BekBB2iKryXudRMMjKgj8D6Cp7nQA8U8agbvHvH_2UgnSoSB3awqaZ-s7vDk5g40Hzl5FE9BZ.png

Electrica

Închirierea unei mașini electrice nu poate părea o idee buna datorită zonelor de urcare în care este nevoie multă putere pentru a putea propulsa vehiculul. Dacă planuiesti sa folosesti masina doar în oraș și în proximitatea acestuia, utilizarea unei mașini electrice este favorabila. Mașinile electrice au un cost scăzut de alimentare sau chiar gratuit la stațiile de încărcare amplasate de către Primăria Brașov.

Aceste stații gratuite se regăsesc în:

  • Calea București, vis-a-vis de Inspectoratul de stat în construcții
  • Str. Avram Iancu, în apropiere de intersecția cu str. Morii
  • Str. Avram Iancu, în apropiere de fabrică Vel Pitar
  • Str. Independenței, în apropiere de Piața Tractorul
  • În parcarea de la Grădina Zoologică
  • Str. Nicolae Iorga, la Parcul Titulescu
  • Bd. Eroilor, Zona Muzeul de Artă
  • Parcarea Regina Maria
  • B-dul Griviței nr. 49
  • B-dul Griviței nr. 69
  • Str. Crinului

h04azoG3p0HLt4rXOlrvVeeCvW54tZd-CuZD7HJNdlzVuWG1StAE8K9RuAijoCGkvc9dsr7gLeA5b15xZV4IkYdGZkeUDQesgoAv5dQXM5GOmQ5IM-UGlkrTAM71.jpg

Dacă una dintre variantele prezentate nu-ți sunt favorabile, poți explora ghidul nostru detaliat în alegerea unei mașini potrivite de închiriat: Ce Mașină să închiriezi?


Alte articole care te-ar putea interesa