Închirieri Auto Iași - Aeroport Iași

Ghid complet de închiriere auto în Iași - Aeroport Iași

Crowdfunding în desfășurare! 🎉

Vezi progresul nostru
Latest blog-post

Gabriel Frangu

29 sept. 2023

5 minute de citit

Latest blog-post

Planifici o călătorie pe străzile Iașiului? Nu te limita la perspectiva pietonilor, experimentează și împrejurimile orașului alături de un serviciu de închirieri auto Iași. Fie că îți dorești o călătorie prin peisajul rural pitoresc sau dorești să explorezi fiecare colț al acestui oraș, serviciile de rent a car Iași oferă libertatea și flexibilitatea de a profita la maximum de aventura ta.

Închirierea unei mașini în Iași este o metodă fantastică de a descoperi frumusețile ascunse ale orașului. Conducerea în Iași este ușoară datorită rețelei rutiere bine întreținute și sistemului de trafic eficient. A avea propriile roți îți permite să construiești propriul program și să călătorești în timpul liber, fie că dorești să explorezi străzile fostei capitale a Moldovei sau să vizitezi satele moldovenești din proximitate.

Poți vizita cu ușurință obiective turistice necunoscute și poți explora cartierele înconjurătoare ale Iașului închiriind o mașină. Condu către cartierul Copou, care găzduiește grădina botanică Anastasie Fătu. Alternativ, poți vizita monumentele marilor scriitori români precum lamâiul sub care Mihai Eminescu și-a scris cele mai bune lucrări ale sale, sau casa lui Ion Creangă în care a locuit între anii 1872 și 1889.

În acest articol, vei descoperi cele mai bune servicii de închiriere de mașini din Iași, care oferă prețuri competitive, o gamă largă de vehicule și servicii pentru clienți de neegalat indiferent dacă intenționezi să închiriezi de pe aeroportul din Iași sau din centrul orașului.

Firme închirieri auto Iași

Procesul de a găsi o firma potrivită de închirieri auto în Iași sau Aeroport este un proces întreg. Majoritatea companiilor de închirieri auto Iași oferă condiții similare de închirieri auto, dar ofertele de închiriere diferă. Cu toate acestea, în Iași există întrebarea dacă să închiriezi de la o firma de rent a car cunoscute sau una locală. Pentru a alege o firma de închirieri auto potrivită, urmărește recenziile clienților. Așa că i-am enumerat mai jos cele mai bune firme de închirieri auto Iași. (Note preluate din Google Reviews)

  • 4.9* MasiniLaCheie.ro
  • 4.9* Ama Rent a Car Închirieri auto Iași
  • 4.9* Duo Rent a car Iași
  • 4.8* Nova Rent a car
  • 4.7* Klass Wagen
  • 4.7* Star Închirieri Auto Iași - Rent a Car Iași
  • 4.5* Travis Rent a Car
  • 4.2* Sixt
  • 4.0* Autonom

Închirieri auto Iași preturi

Costurile de închiriere ale unei mașini variază de la o firmă de mașini de închiriat în Iași la o alta. Piața de închirieri auto Iași și închirieri auto aeroport iași este destul de diversificată și sigur o să găsești o mașina potrivită nevoilor tale și bugetului tău.

Mașini de închiriat Iași prețuri

Pentru a putea închiria un Volkswagen Golf costul este de 27 Euro pe zi Pentru a putea închiria un Renault Kadjar costul este de 34 Euro pe zi Pentru a putea închiria o Ford Focus automat costul este de 37 Euro pe zii oferte de preț pentru o perioadă de închiriere de 7 zile în luna Octombrie 2023

inchirieri auto iasi.png

Închirieri auto Iași Aeroport fără garanție

Pentru a putea închiria un Hyundai i30 costul este de 29 Euro pe zi Pentru a putea închiria un Kia Xceed costul este de 30 Euro pe zi Pentru a putea închiria un Ford Focus costul este de 32 Euro pe zi oferte de preț pentru o perioadă de închiriere de 7 zile în luna Octombrie 2023

De ce am nevoie să închiriez o mașină în Iași?

Acte Necesare:

Dacă ești în căutarea unei mașini de închiriat în Iași, trebuie să ai la tine un anumit set de documente:

  • Card de identitate sau pașaport
  • Permis de conducere

Documentele trebuie prezentate în original la ridicarea mașinii și acestea să fie valabile pentru a putea beneficia de o mașină de închiriat în Iași. Din nefericire, pozele cu documentele nu sunt acceptate de firmele de închirieri auto Iași. Acest aspect este valabil și atunci când circulați pe străzile din România. Autoritățile doresc a le fi prezentate documentele în original în cazul unui control. Dacă nu aveți documentele necesare, compania de închirieri auto Iași nu o să vă poată oferi serviciul dorit. Dacă permisul tău de conducere a fost emis de către o țară ce nu se află în Uniunea Europeană, ești nevoit să deții un permis de conducere internațional. Acest permis internațional poate fi valabil și până la 3 ani. Durează doar câteva minute dobândirea unui astfel de permis, apasă AICI pentru următorii pași.

Dacă permisul tău de conducere a fost emis de către Regatul Unit (United Kingdom) ce nu se află în Uniunea Europeană, sa știi că poți conduce liniștit în țările din Uniunea Europeană fără un permis de conducere internațional

Condiții de închiriere

Majoritatea companiilor de rent a car din Iași au condiții stricte pe care le respectă întotdeauna. Pentru a preveni daunele și frauda, aceste condiții sunt necesare.

  • Vârstă Minimă de 21 de ani
  • Experiență de condus de minim 1 an

În special pentru mașinile premium, unele companii cer condiții mai stricte. Condițiile pentru acele mașini sunt următoarele:

  • Vârstă minimă de 23 de ani
  • Experiența de condus minimă de 2 ani

Anumite companii de închirieri auto Iași acceptă închirierea unui vehicul dacă nu aveți vârstă necesară împlinită, o să va ceară o taxă suplimentară în caz de daune ce nu este returnabilă. Înainte de a închiria trebuie să verificați condițiile de închiriere pentru a vă asigura că serviciile firmei de închirieri auto Iași se află în bugetul tău.

Plata Garanției/Depozitului

Când vine vorba de companiile de închirieri auto, este binecunoscut faptul că utilizarea cardului de credit este frecventă. Beneficiile acestuia reprezintă abilitatea de a putea închiria orice mașină fără stresul banilor. Banca ta oferă valoarea garanției în numele tău, fără a trebui ca tu să-ți blochezi o suma mare de bani pe perioada călătoriei.

Când vine vorba de România, în special în Iași, cardurile de credit nu sunt la fel de răspândite ca în Statele Unite sau țările vestice. Majoritatea companiilor de închirieri auto din Iași acceptă plata garanției cu bani cash sau cu un card de debit. Pentru a beneficia de blocarea garanției pe cardul de debit, compania de închirieri auto Iași o să ceară ca:

  • Cardul să fie pe numele șoferului
  • Plata să fie făcută cu un card fizic, nu virtual

În cazul în care ești în căutarea de „închirieri auto fără garanție Iași”. Pe MasiniLacheie.ro poți opta pentru o asigurare zilnică, care te va scuti de responsabilitatea financiară față de daunele cauzate de tine care sunt acoperite de asigurarea CASCO.

Ieșire din Țară cu Mașina de închiriat Iași

Dacă dorești să călătorești cu o mașină de închiriat în afara țării, poți conta pe firmele de închirieri mașini Iași. Pentru a putea ieși din țara o să plătești o taxă sau o garanție extra care diferă de la o firma de rent a car la alta.

Important: Majoritatea firmelor de închirieri auto Iași nu acceptă ieșirea cu mașinile în țările care nu se află în Uniunea Europeană. Acest lucru nu este acceptat deoarece asiguratorii nu acoperă posibilele daune în acele țări. Înainte de a intra în procesul de închiriere, menționează firmei de închirieri auto în ce țară doreșți să călătorești.

Pentru a putea ieși din țară cu o mașină de închiriat Iași, o să fie nevoie de talonul mașinii în original pe care firma de închirieri auto Iași o să ți-l ofere împreună cu contractul de închiriere și procesul verbal de primire.

Sfaturi închirieri auto Iași

Asigura-te că verifici nivelul de combustibil al mașinii înainte de a pleca cu mașina de la sediul firmei de rent a car Iași. O să trebuiască să returnezi mașina cu același nivel de combustibil. În caz contrar o să plăteșți motorină consumată plus o taxă operațională.

Întodeauna să faci poze și videoclipuri mașinii înainte de a începe închirierea pentru a exista dovezi despre condiția mașinii.

Recomandăm folosirea platformei WAZE pentru a putea călători din orașul Iași sau în afara acestuia. În timpul cursei, platforma o să-ți prezinte limita de viteze pentru a nu o depăși.

Nu lăsa închirierea unei mașini pe ultimul moment, piața de închirieri auto Iași nu este foarte mare, iar ofertele sunt limitate. Rezervă-ți mașina din timp și o să ai călătoria fără stres.

Închirieri Auto Iași prin MasiniLaCheie.ro

Folosește MasiniLaCheie.ro pentru a închiria o mașină din peste 10 orașe din România. Pe MasiniLaCheie.ro poți compara oferte de la multiple firme verificate de închirieri auto și alege cea mai bună ofertă.

Valoarea cea mai bună a platformei este că îți poți alege mașină și o vedea înainte de a închiria. Îți sunt prezentate doar mașinile disponibile și le poți vedea pozele reale, detalii tehnice cât și prețul calculat în funcție de perioada ta de închiriere.

Dacă dorești să găsești cea mai bună oferta de închirieri auto Iași, intră pe MasiniLaCheie.ro.


Alte articole care te-ar putea interesa