Parcare Aeroport Otopeni

Tarife parcare aeroport otopeni sosiri, plecari, parcare pe termen lung

Crowdfunding în desfășurare! 🎉

Vezi progresul nostru
Latest blog-post

Miruna Bumbaru

23 sept. 2023

5 minute de citit

Latest blog-post

Acest articol este un ghid dedicat exclusiv subiectului despre parcare in Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni). Într-o capitală europeană legată de toate centrele continentale importante, gândurile tale se îndreaptă, probabil, spre aventuri fascinante pentru o călătorie fie turistică, fie în scopuri profesionale. Astfel, să nu lăsăm aspectele legate de parcare să îti distragă atenția de la o experiență memorabilă.

Ceea ce urmează să citești oferă o perspectivă integrală și informată despre locurile de parcare la aceste două aeroporturi. Vom explora variantele publice, cât și pe cele private, precum și avantajele și dezavantajele fiecăreia. Indiferent dacă ești în căutarea celei mai convenabile opțiuni financiare sau a celei mai rapide pentru a ajunge la terminalul dorit, am creat acest articol ca sa clarificam următoarele subiecte:

  • Tarife parcare aeroport Otopeni
  • Harta parcare aeroport Henri Coanda (Otopeni)
  • Pret parcare în incinta aeroportului Henri Coanda (Otopeni)

Harta parcare aeroport Henri Coanda (Otopeni)

Parcare Aeroport Internațional Henri Coandă (Otopeni) Acest aeroport oferă servicii de parcare pe termen scurt și pe termen lung în incinta sa, incluzând aproape 1800 de locuri, distribuite conform hărții de mai jos.

harta_parcari_otopeni.jpg

Tarif parcare aeroport Otopeni

TARIFE PARCARI SOSIRI/PLECARI in Aeroport Internațional Henri Coandă (Otopeni)

  • 30 min - 10 RON
  • 1h - 20 RON

TARIFE PARCARI PE TERMEN LUNG (P3, P4, P5):

  • 1-4 zile de staţionare tariful este de 100 lei / 24 ore
  • 5 şi 30 de zile, pentru fiecare zi de parcare se mai adaugă 10 lei (exemplu: 7 zile – 430 lei; 30 de zile – 660 lei)

Plata pentru parcare se face printr-un tichet cu cod de bare în baza căruia poți achita prin 2 metode:

  • La terminalele automate de plată din parcări și din aeroport (CASH/CARD)
  • Direct la barierele de ieșire, se va identifica numărul de înmatriculare și se va afișa suma de plata (CARD)

Persoanele cu dizabilități care dețin un card de legitimare au dreptul să beneficieze de parcare gratuită în locurile special amenajate. Pentru a beneficia de această gratuitate, conform legii în vigoare, deținătorul cardului sau însoțitorul acestuia trebuie să se prezinte la punctul de încasare (dispecerat). Acest punct se găsește între terminalele de plecări și sosiri (în apropierea sucursalei BRD) sau la nivelul parterului, în Terminalul de Extindere al Plecărilor (în apropierea ghișeelor de emitere a biletelor). Acolo se va proceda la anularea tichetului de parcare în scopul acordării gratuității.

Pe lângă această opțiune, există numeroase companii de parcări private pe lângă aeroportul Otopeni care pot oferi și serviciul de a ridica și aduce mașina înapoi la aeroport pentru tine, contra unui cost suplimentar, adițional unor costuri de parcare privată mai ridicate. În schimb, acestea pot oferi o siguranță mai ridicată prin sisteme de supraveghere video. Una dintre cele mai sigure parcări din perspectiva sistemului de supraveghere este parcarea Olimpia, la mai puțîn de 200 de metri de aeroport. Această clădire modernă de 4 etaje dispune de peste 1500 de locuri de parcare pe patru nivele, cu 5 cai de intrare și ieșire. Plata pentru parcare se face printr-un tichet primit la intrarea în parcare, ce se achită la ieșire. În această parcare se poate rezerva un loc de parcare cu până la 6 luni în avans, eliminând tichetul de parcare din procesul de plată.

Preț parcare Olimpia Otopeni

  • 1h-5h - 10 RON / h
  • 6h - 24h 60 RON
  • 2-5 zile - 60 RON / zi
  • 5+ zil - 40 RON/zi peste tariful anterior

Cu acestea, ajungem la finalul ghidului despre locurile de parcare din Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni). Sperăm că informațiile furnizate au fost utile și te-au ajutat să îți planifici călătoria cu mai multă încredere și claritate.


Alte articole care te-ar putea interesa